keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Desert Palms Hotel & Suites, Anaheim

Mikä on hotellin tarkoitus? Tällä kertaa hotellin tarkoitus oli majoittaa meidät kävelymatkan päähän Disneylandista. Muina kriteereinä oli ilmainen pysäköinti, Wi-Fi ja aamupala. Desert Inn Palms Hotel & Suites täytti tehtävänsä hyvin, majoituimme siellä reissun yöt 2 ja 3. Hotelli oli käytännössä samassa korttelissa Disneylandin kanssa, joten kävely puistojen porteille sujui noin kymmenessä minuutissa. Hotellissa oli remontti käynnissä ja ensimmäisen kerroksen huoneemme oli yksi juuri remontoiduista huoneista, siisti ja tilava. Huoneessa oli jääkaappi, mikroaaltouuni ja tallelokero, joka oli erittäin tarpeellinen. Huoneen ikkunat olivat takapihalle, hotellin sisäpihalla oli uima-allas ja aamiainen oli ylimmässä kerroksessa niin että sen pystyi syömään myös kattoterassilla. Parkkihalli oli hotellin kellarissa ja pysäköintipaikkoja oli myös pihassa.

Aamiainen oli ihan ok. Leipää, puuroa, hedelmiä, vohveleita, donitseja, munakokkelia, paistettuja perunoita, jauhelihapihvejä ja muroja. Lautaset muovia ja aterimet metallia, eivät siis kertakäyttötavaraa kuten edellisen hotellin aamupalalla.

Majoittuisinko tässä hotellissa uudestaan? Kyllä jos olisin menossa Disneylandiin ja hinta olisi suunnilleen sama, jonka maksoimme nyt eli 148 $ / yö. En todennäköisesti majoittuisi, jos olisin muuten vaan liikkeelle alueella. Hotelli on selkeästi Disneylandiin matkaavien perheiden hotelli, joten siellä herätään aikaisin ja puistosta saavutaan myöhään, joten kovin rauhallinen se ei ole.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti