keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

12.6.2016 Hoover Dam ja Las Vegas päivä 1

Kuten Flagstaffin hotellin esittelyssä kirjoitin, alkoi sunnuntaiaamu hyvin varhain väärän palohälytyksen vuoksi. Koska hotellin henkilökunta ei saanut ulinaa pois päältä, päädyimme pakkaamaan tavarat ja lähtemään aamupalan kautta matkaan. Auto starttasi klo 7.25 kohti route 66:tta, Seligmania ja Road Kill Caféta.

Road Kill Cafen ideana on: "You Kill It, We Grill It". Me kuitenkin joimme aamukahvit ja söimme herkulliset leivonnaiset ennen matkan jatkamista. 

Seuraavaksi pysähdyimme Hooverin padolle, jonka luona oli todella kuuma. Padon tienoilla vaihdoimme myös osavaltiota Arizonasta Nevadaan. Ihmettelimme padon suuruutta ja napsimme valokuvia. Sitten suuntasimm kohti Las Vegasia. 

Ensin ajoimme Welcome to Las Vegas -kyltille ja sen jälkeen Premium Outlet Las Vegas North -alueelle syömään ja tekemään edullisin ostoksia. Ostosten jälkeen ajoimme hotellille ja luovutimme automme pysäköintipalvelulle. Jätimme tavarat hotellihuoneeseen (hotellista myöhemmin lisää omassa postauksessa) ja lähdimme kävelemään Stripin eteläosaan. Onneksi alkoi olla jo myöhäinen iltapäivä, eikä ulkona ollut niin kuuma kuin ostareilla. 

Kiertelimme Luxorin, Excaliburin, New York - New Yorkin ja Paris Las Vegasin. Kävimme myös M&M- ja Coca-Cola -liikkeissä sekä hotellimme vieressä Miracle Mailin ostoskeskuksessa. Päivän päätteeksi kävimme vielä iltauinnilla hotellin kattotasanteen uima-altaalla. Samalla ihailimme kaupungin valoja.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti