lauantai 18. kesäkuuta 2016

13.6.2016 Las Vegas päivä 2

Aamulla lähdimme kävelemään Stripiä omalta hotelliltamme pohjoiseen. Kiersimme katsomassa Bellagion ja Venetianin, jonka jälkeen hyppäsimme bussiin ja matkustimme Stratosphere hotellin korkean tornin luo. Tarkoituksena oli nousta torniin, koska nuorison toiveena oli mennä tornin huipulla olevaan BigShot huvipuistolaitteeseen. Ennen lippujen ostamista saimme kuulla, että oli epävarmaa aukeaisiko tuo laite sinä päivänä lainkaan. Odottelimme hetken ja kuulimme, ettei laite aukeaisi, joten emme menneet torniinkaan vaan hyppäsimme takaisin bussiin ja palasimme takaisin. Se ettei laite auennut, oli tietenkin harmillista, mutta turvallisuus ennen kaikkea.

Kiertelimme vielä hotelleilla ja sen jälkeen menimme syömään. Olimme päättänert käydä syömässä Spice Market Bufffetissa. Netistä löytyneellä kupongilla hinnaksi muodostui 16,99 $ / ruokailija. Valikoima oli erittäin runsas, ruuat olivat tarjolla maittain/maanosittain ja jälkiruokapöytä notkui kaikenlaisia herkkuja. Ruuan jälkeen kiertelimme kaupoissa ja menimme sen jälkeen hotellin uima-aaltaalle.

Illalla pojat seuraisivat NBA:n finaalisarjaa ja tytöt kävivät MGM Grandissa katsomassa upean Cirque Soleilin KA - esityksen. Illan päätti Bellagion suihkulähteiden näytös ja Las Vegasin valomeri.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti